Petisante
un concept gourmet, foarte bine calculat

Într-o lume în care totul se face pe fugă, Petisante stă locului și dezvoltă un proiect ambițios de mâncare delicioasă, sănătoasă, echilibrată nutrițional, cu livrări zilnice de meniuri complete în București.

 

Farm-to-table

Știm cât de mult îți dorești să mânănci sănătos, local și să contribui și tu în susținerea producătorilor corecți și tradiționali. Astfel, ne dăm toată silința să folosim în meniurile delicioase cât mai multe produse de proveniență autohtonă disponibile în funcție de sezon. În plus, ne facem propria fermă!

Ingrediente
naturale

Gustul de neuitat Petisante provine din ingredientele naturale pe care le alegem cu grijă și le manipulăm cu delicatețe. Le alegem întotdeauna pe cele mai proaspete și mai bine crescute, cu o zi înainte de a ți le livra gătite.

 

Producători & furnizori locali

Punem mare preț pe relațiile benefice dintre Petisante și antreprenorii locali care fac lucrurile cu măsură și cum se cade. Pe gustate!

Noi reciclăm. Tu reciclezi.

Alegând Petisante, nu faci niciun compromis față de mediul înconjurător și participi activ la reducerea cantității de mâncare aruncată din România. Află cum!

 

Experti in
gastronomie si
nutritie

Toate deliciile sănătoase Petisante sunt create din armonia perfectă între măiestria lui Chef Mihai Irimia și pasiunea consultantului în educație nutrițională Cristian Mărgărit.
Echipa petisante

Meniuri diferite
în fiecare zi

Bunătățile pe care ți le gătim zilnic, 6/7, nu se repetă deloc timp de 3 săptămâni. În plus, rețetele încercate sunt transformate și regândite și de la o săptămâna la alta!
Comanda

Cum functioneaza

1

Te informezi

Descoperi beneficiile Petisante, planurile sănătoase și meniurile pe care le-a creat.

2

Selectezi

Alegi planul tău și categoria de meniu pe care o dorești.

3

Completezi

Datele tale și adresa unde vrei să-ți livrăm bunătățile.

4

Comanzi

Faci pasul cel mare cu ajutorul micului click.